Wij bieden een verscheidenheid van de wereldwijde verkochte merk schoenen, Adidas schoenen, Nike schoenen, Converse schoenen...

Valuta:
Netherlands
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacybeleid

Dit privacybeleid legt uit in het algemeen, hoe kunnen we de bescherming van de privacy van uw persoonlijke gegevens. Dit zou gelden voor alle persoonlijke informatie te verstrekken wanneer we zich bij ons aan u voor.

Welke informatie verzamelen wij?

De aard van de persoonlijke informatie die we verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u verstrekt aan ons verzoek aan u. Bijvoorbeeld, wanneer je wilt om producten te kopen van deze site, we kunnen informatie verzamelen zoals naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere informatie met betrekking tot uw aankoop.

Als we wettelijk verplicht om uw toestemming verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen zullen we veronderstellen dat u hebben afgesproken om u te voorzien van alle informatie die we verzamelen om te gebruiken in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons vertellen in aanvulling.

Hoe we informatie te verzamelen

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u in contact komen met ons in persoon. We hebben geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming verzamelen. Wij geloven dat als je klaar bent door dit noodzakelijk is om het gebied de handel te vergemakkelijken website, voert u uw toestemming voor ratificatie.

Hoe kunnen we uw persoonlijke gegevens gebruiken

We verzamelen informatie over het algemeen voor de volgende doelen van uw persoonlijke gegevens:
1. Om uw bezoek aan onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2. Om u te voorzien van producten van onze bestelling
3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4. Om onze producten, diensten, marketing en website uw commentaar te zoeken.

Wat persoonlijke informatie die we verzamelen is essentieel, kunnen we nauwkeurig te identificeren, die gebruik maakt van de dienst. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen om ons te helpen te ontwikkelen die gebruik maken van onze diensten, hun belang is een configuratiebestand. Dit helpt ons om producten te leveren aan de behoeften van gebruikers van deze website aan.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

Wij kunnen persoonlijke informatie voor het doel van het verzamelen van informatie met betrekking tot het gebruik of te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld om de transactie te voltooien namens u of u met het product dat u hebt gekocht. We maken gebruik van derden aannemers om diensten te verrichten voor ons, met inbegrip van aannemers omgaan met persoonlijke gegevens die wij houden. Zo zijn we momenteel bezig derden aannemers:

1. Levering van producten gekocht van deze website
2. Zorg voor een elektronische overschrijving diensten, creditcardrekening verwerking en aanverwante diensten

Uw persoonlijke gegevens beveiliging

We zullen stevig vast te houden uw persoonlijke gegevens, zullen wij niet de handel, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om de veiligheid van uw gegevens in het bezit van ons te verzekeren. Persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen twee elektronen in ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, antivirus software en e-mail filter ACTO om al onze elektronische informatie te beschermen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen dit privacybeleid, onze business requirements of de wet verandert wijzigen. Eventuele wijzigingen in dit privacybeleid zal onze website te updaten, dus regelmatig deze pagina bezoeken om ervoor te zorgen dat u ons huidige privacybeleid.

Het oplossen van uw probleem

Als uw persoonlijke informatie aan u is hoe te verzamelen en gebruiken vragen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen terug naar uw vraag of klacht.
Terug